Aktuelno

„Agrohemija Seed“ u sastavu firme ima media centar – salu za predavanjai prezentacije koja je najaktivnija u decembru i januaru. Media centar ima mesta za 100 posetilaca – proizvođača za koje organizujemo predavanja iz oblasti najmodernije i najsavremenije proizvodnje povrća i zaštite bilja. Naši partneri stručnjaci iz oblasti poljoprivrede i profesori su naši predavači koji nam pomažu da svake godine budemo bolji i kvalitetniji proizvođači. Uvoznici i zastupnici imaju priliku da nam prezentuju svoju ponudu i novine iz svog asortimana sve u cilju bolje i naprednije proizvodnje. U tim zimskim danima organizujemo i do 10 skupova u našem media centru.

 

Konkurs za izbor korisnika sredstava budžetskog fonda za polјoprivredu i ruralni razvoj grada Niša

Otvoren je Konkurs za izbor korisnika sredstava budžetskog fonda za polјoprivredu i ruralni razvoj grada Niša za 2016. godinu.

Celokupni tekst konkursa možete pogledati i preuzeti sa linka u nastavku: http://www.niskoselo.com/?p=3003#more-3003

 

 

„Agrohemija Seed“ dva puta godišnje vogi grupe po 20 proizvođača u poseti rasadniku Agrisa u Grčkoj, gde mogu videti tehnološki proces proizvodnje rasada povrća i razne načine kalemljenja povrća. Rasadnik je već unazad tri godine posetilo preko 200 profesionalnih proizvođača povrća. Posetom smo pomogli da proizvođači lakše donesu odluku za korišćenje našeg rasada.

Proizvodi 1 do 12 od 113 ukupno

po strani

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Proizvodi 1 do 12 od 113 ukupno

po strani

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5