Aktuelno

„Agrohemija Seed“ u sastavu firme ima media centar – salu za predavanjai prezentacije koja je najaktivnija u decembru i januaru. Media centar ima mesta za 100 posetilaca – proizvođača za koje organizujemo predavanja iz oblasti najmodernije i najsavremenije proizvodnje povrća i zaštite bilja. Naši partneri stručnjaci iz oblasti poljoprivrede i profesori su naši predavači koji nam pomažu da svake godine budemo bolji i kvalitetniji proizvođači. Uvoznici i zastupnici imaju priliku da nam prezentuju svoju ponudu i novine iz svog asortimana sve u cilju bolje i naprednije proizvodnje. U tim zimskim danima organizujemo i do 10 skupova u našem media centru.

 

Konkurs za izbor korisnika sredstava budžetskog fonda za polјoprivredu i ruralni razvoj grada Niša

Otvoren je Konkurs za izbor korisnika sredstava budžetskog fonda za polјoprivredu i ruralni razvoj grada Niša za 2016. godinu.

Celokupni tekst konkursa možete pogledati i preuzeti sa linka u nastavku: http://www.niskoselo.com/?p=3003#more-3003

 

 

„Agrohemija Seed“ dva puta godišnje vogi grupe po 20 proizvođača u poseti rasadniku Agrisa u Grčkoj, gde mogu videti tehnološki proces proizvodnje rasada povrća i razne načine kalemljenja povrća. Rasadnik je već unazad tri godine posetilo preko 200 profesionalnih proizvođača povrća. Posetom smo pomogli da proizvođači lakše donesu odluku za korišćenje našeg rasada.

Proizvodi 13 do 24 od 113 ukupno

po strani

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Proizvodi 13 do 24 od 113 ukupno

po strani

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5