Supstrat REKYVA 0-7 70lit - Remix 15720 /50% svetli 50% tamni/

Be the first to review this product

Supstrati REKYVA
Rekyva je jedna od najstarijih fabrika treseta i tresetnih supstrata na baltickom regionu.
Kompanija je poznata po svojoj stabilnosti i pouzdanosti tokom vise decenija, dokazala je svoju stabilnost u obimu, kvalitetu i kvantitetu svoje proizvodnje, kao i svoju pouzdanost kada je u pitanju drzanje reci prema svojim kupcima i partnerima.
Kompanija se obavezala da primenjuje svsishodne promene i inovacije. I to je ono sto je kompaniji omogucilo da i danas ostane jedan od lidera na trzistu tresetnih supstrata.
Mnogi od njenih trsetnih nalazista su operativni decenijama, kao i mnogi od njenih uposljenika rade vise decenija u kompaniji. Iskustvo i znanje koje su stekli je posveceno stvaranju proizvoda koji najbolje zadovoljavaju potrebe kupaca.
Istorija kompanije kao i specificnost posla koji obavlja, su je naucili da bude odgovorna za sve svoje postupke i uposljenike, za kvalitet REMIX supstrata i njihovo pravovremeno prezentovanje klijentima, isto kao i za setvu i kvalitet biljaka svoji kupaca.
Sa ovom kratkom publikacijom prezentujemo REKYVA koja je ujedno ista i uvek promenljiva i predstavlja najpopularniji REMIX supstrata sa sloganom VASE BILJKE ZASLUZUJU NAJBOLJE OD NAS.

Dostupnost: Dostupan

1.100,00 din.